0
Coșul tău

Conditii livrare si plata

Livrare comandă

Statusul unei comenzi

Comenzile înregistrate pe bazaruldesanatate.ro pot fi urmărite direct din contul tău, accesând “Istoric si detalii ale comenzii”. De asemenea, vei primi prin e-mail (serviciu oferit gratuit) informaţii despre evoluţia fiecărei comenzi plasate. Pentru a beneficia de acest serviciu, este necesar ca înaintea finalizării unei comenzi să bifezi opţiunea “Doresc să fiu contactat de un reprezentant al Bazarului de Sanatate.”

Tot în “Istoric si detalii ale comenzii” poţi vedea comanda detaliată accesând butonul “Detalii”.

Livrarea

In Bucuresti

Livrarea în Bucuresti se face în cel mai scurt timp posibil de la primirea e-mail-ului de informare că s-a efectuat expedierea coletului. Livrarea se va face prin curierul Samaday si va avea un cost de 19 RON.

NOTA: Pot apărea întârzieri cauzate de: epuizarea stocului aflat în magazin, probleme tehnice interne sau factori externi. Termenul de livrare poate varia de la 1 zi lucratoare la maxim 3 de zile.

In tara

Livrarea în țară se face în cel mai scurt timp posibil de la primirea e-mail-ului de informare că s-a efectuat expedierea coletului. Livrarea se va face prin curierul Sameday Courier si va avea un cost de 19 RON.

NOTA: Pot apărea întârzieri cauzate de: epuizarea stocului aflat în magazin, probleme tehnice interne sau factori externi. Termenul de livrare poate varia de la 1 zi lucratoare la maxim 3 de zile.

Pentru comenzile de peste 200 RON transportul va fi gratuit, atat in Bucuresti cat si in restul tarii.

Pentru toate comenzile plasate prin bazaruldesanatate.ro plata se poate face fie prin plata cu cardul online la momentul plasarii comenzii, fie prin plata ramburs la livrarea comenzii.

Returnarea marfii

Magazinul nostru permite doar returnarea marfii ce se afla in pachetul original si nu a fost desfacut sau deteriorat. Pentru a demara procesul de returnare, va rugam sa ne scrieti la adresa comenzi@bazaruldesanatate.ro si sa ne mentionati numarul comenzii, motivul returului, datele dvs. de contact si livrare si produsele pe care doriti sa le returnati. Ulterior un membru al echipei Bazarul de Sanatate va va contacta pentru confirmarea si procesarea returului.