Vagisan MoistCream Cremolum- Ovule pentru uscăciune vaginală

39,41 RON

cu TVA

Citeste mai mult
Cantitate
  • 16 buc
Cantitate

Pentru alinarea durerilor provocate de uscăciunea vaginală există deja unele preparate fără hormoni. De obicei, acestea sunt geluri pe bază de apă, precum și ovule sau creme.

Vagisan MoistCream Cremolum Ovule

Ca produs fără hormoni pentru tratarea uscăciunii vaginale, Dr. Wolff a dezvoltat Vagisan MoistCream Cremă vaginală hidratantă Pentru femeile care consideră neplăcută utilizarea unui aplicator, există Vagisan MoistCream Cremolum Ovule - ovule vaginale cu topire lentă pentru uscăciune vaginală.

Utilizarea regulată a Vagisan MoistCream Cremolum Ovule poate contribui la prevenirea iritațiilor şi inflamațiilor intravaginale.

Proprietăți Vagisan MoistCream Cremolum Ovule

Vagisan MoistCream Cremolum Ovule cu topire lentă înlocuiesc aplicatorul

Cremolum arată ca un ovul vaginal, dar este unic în felul său. Acesta se topește la căldura din vagin și formează o cremă care hidratează mucoasa vaginală și prezintă un efect calmant de durată – un beneficiu major pentru femeile care nu doresc să utilizeze un aplicator când folosesc o cremă vaginală.

Aplicarea unui produs tampon de acest fel cu lactat de calciu și acid lactic duce la formarea în vagin a unei pelicule cu consistență cremoasă având un pH (indice de aciditate) de aprox. 4,5 - astfel Vagisan MoistCream Cremolum Ovule contribuie la menținerea unui mediu vaginal sănătos.

Notă: dacă problemele persistă, este obligatoriu să vizitați medicul.

Mod de utilizare:

Vagisan MoistCeam Cremolum Ovule este recomandat femeilor care consideră utilizarea unui aplicator neplăcută.

·         Pentru utilizarea intravaginală, introduceți ovulul în vagin, de preferat, seara, înainte de a merge la culcare. Puteți utiliza produsul o dată pe zi sau mai rar (de ex., de 2-3 ori pe săptămână). Frecvența utilizării depinde de nivelul de disconfort al fiecărei femei. Pe perioada aplicării se recomandă folosirea unui absorbant zilnic.

·         Poate fi utilizat și în timpul sarcinii şi alăptării.

Ingrediente:

Calcium Lactate, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Coco-Glyerides, Lactic Acid, PEG-20 Glyceryl Stearate, Sodium Carbomer

Ovulul nu conține hormoni, parfum și nici conservanți.

Vagisan MoistCream Cremolum Ovule este un dispozitiv medical.

Prezentare: 16 ovule

Referinta R178679
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa