Solutie pentru indepartarea petelor si a mirosurilor neplacute- cu parfum de portocale

28,56 RON

cu TVA

Citeste mai mult
Dozaj
  • 750 ml
Cantitate

Conține enzime naturale sănătoase. Acest amestec complex de enzime este conceput pentru a ataca bacteriile și pentru a le elimina. Acesta poate fi utilizat pentru a elimina și a preveni acumularea  bacteriilor dăunătoare de suprafață cât și din aer.

Elimina petele de urina si mirosul de pe aproape orice suprafata. Formula sa bio-enzimatica o face 100% biodegradabil, ceea ce inseamna ca este sigur pentru mediu.
Instructiuni de utilizare: Inainte de utilizare tamponati zona cu hartie absorbanta pentru a elimina excesul de urina existent. Agita bine inainte de utilizare. Cand nu este folosit, duza trebuie sa intotdeana rotita pe pozitia „OFF”. Cand doriti sa o utilizati, rotiti duza in pozitia „ STREAM” sau „SPRAY”. Poti alege o dispersie larga de actiune pentru acoperirea suprafetelor mari sau o singura  actiune pentru suprafetele mici.
Asigurati-va ca pulverizatorul nu este indreptat catre dumneavoastra si apicati pe zona dorita. Nu utilizati substante chimice cu o ora inainte de utilizarea acestui produs. Spray-ul Naturally Gone se depoziteaza la temperatura camerei. A nu se depozita la temperaturi mai mici de 5˚C.
Pulverizati direct pe suprafete si lasati sa actioneze, cu cat il lasati mai mult timp este mai eficient. Procesul poate fi repetat cand este nevoie, timp de 2-3 zile pana cand mirosurile si petele dispar complet, de obicei este necesara o singura aplicare. Dupa ce produsul a curatat zona de urina si miros se pot folosi si alte produse pe acea suprafata. 

Referinta NG-MIXED
Referinte specifice