Solutie antibacteriana cu aroma de cirese

22,85 RON

cu TVA

Citeste mai mult
Dozaj
  • 500 ml
Cantitate

Aceasta solutie revolutionara elimina mirosurile si bacteriile. Poate fi utilizata pentru a elimina si a preveni acumularea bacteriilor atat de pe suprafete cat si din aer.
Ideal pentru a fi utilizat in bai, bucatarii, zone de locuit si poate fi utilizat pe suprafete cum ar fi toalete, bidoane, manere pentru usi, imbracaminte, in locurile pentru animale de companie, incaltaminte, 
Elimina de asemenea, urmele de urina si indeparteaza mirosurile, de asemenea, ajuta la eliminarea petelor. Puteți rezolva problemele de pe aproape orice suprafata. Airpure nu este un agent de mascare, de inalbire sau dezinfectant. Formula sa unica contine enzime active care ajuta rapid la eliminarea mirosurile si bacteriile. Este 100% biodegradabil ceea ce inseamna ca este sigur pentru mediu.
Agita bine inainte de utilizare. Cand nu este folosit, duza trebuie sa intotdeana rotita pe pozitia „OFF”. Cand doriti sa o utilizati, rotiti duza in pozitia „ STREAM” sau „SPRAY”
Poti alege o dispersie larga de actiune pentru acoperirea suprafetelor mari sau o singura  actiune pentru suprafetele mici.
Asigurati-va ca pulverizatorul nu este indreptat catre dumneavoastra si apicati pe zona dorita. Nu utilizati substante chimice cu o ora inainte de utilizarea acestui produs. Nu este nevoie sa se spele suprafetele inainte de utilizarea acestuia. Spray-ul Naturally Gone se tine la temperatura camerei.
Pulverizati direct pe suprafete si lasati sa actioneze, cu cat il lasati mai mult timp este mai eficient. Atunci cand e vorba de un covor mai gros, asigurati-va ca zona este imbibata cu Naturally Gone.
Aveti grija sa nu inhalati vaporii produsi de spray.
Citiți eticheta înainte de utilizare. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
In caz de inghitire consultati imediat medicul si aratati acest recipient. Nu amestecati cu alte substante chimice. Acest produs este sigur pentru a fi utilizat pe majoritatea suprafetelor, cu toate acestea, recomandam sa testati mai intai pe o zona mica. Nu expuneti la temperaturi sub 5˚C.
Referinta NANGASS
Referinte specifice