SANTADERM CR CATINA 50ML

R177801

VITALIA

7,74 lei
cu TVA

 

O gama variata de produse naturale, produse cosmetice si de igiena

 

Livrare rapida din stoc. Lucram cu cele mai rapide firme de curierat din tara.

 

Suport permanent din partea unei echipe dinamice si flexibile

Acțiune- Uleiul de cătină este un produs natural care este utilizat pentru ameliorarea diverselor afecțiuni ale pielii și mucoaselor. Prin conținutul său în acizi grași omega 7, protejează, hrănește, păstrează vitalitatea pielii și are un puternic efect antioxidant. Acțiunea de hidratare a acestui ulei se datorează prezenței în compoziția sa a acidului linoleic (aproximativ 40% din substanțele grase totale). Activitatea antioxidantă a uleiului de susan este dată, în principal de cele două principii active : sesamin și sesamolin, doi antioxidanți naturali ce contribuie le încetinirea procesului de îmbătrânire prematură a pielii, și au rol foto-protector. Combinând uleiul de cătină cu uleiul de susan și de măsline, se obține un amestec ce este recomandat pentru toate tipurile de piele, restabilind echilibrul hidrolipidic al tegumentelor. Este bogat în vitamine și acizi grași nesaturați și poate ajuta la refacerea vitalității pielii în mod natural. Este o cremă hidratantă pentru îngrijirea zilnică a fetei, mâinilor și a corpului, care regenerează țesutul epidermic, echilibrează metabolismul, menține aspectul tânăr al pielii. De asemenea, calmează arsurile solare. Reface elasticitatea pielii.  Are un puternic efect antioxidant. Restabilește echilibrul hidrolipidic al tegumentelor. Hidratantă și emolientă. Rol foto-protector.

Utilizare- Se aplică, de două ori pe zi, o cantitate suficientă de produs pe piele, în strat subțire și se masează ușor, până la absorbția completă.

Ingrediente: Apă, cetearil alcool și sulfat de cetearil de sodiu, alcool cetearil, izopropil miristat, propilen glicol, Ceteareth - 20, trietanolamină, imidazolidinil uree, ulei Olea europea, metilparaben, propilparaben, Hippophae rhamnoides ulei de fructe și indicum Sesamum ulei din semințe și BHT & palmitat de ascorbil, parfum.

Prezentare: 50ml.

VITALIA
R177801

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie:

chat Comentarii (0)