Protefix Tablete de curățare cu oxigen active, 32 de bucati

R175740
Cantitate
  • 32 buc
17,08 lei
cu TVA

 

O gama variata de produse naturale, produse cosmetice si de igiena

 

Livrare rapida din stoc. Lucram cu cele mai rapide firme de curierat din tara.

 

Suport permanent din partea unei echipe dinamice si flexibile

  •   îndepărtează resturile alimentare, de cafea, ceai şi nicotină.
  •  au un efect odorizant
  •  acționeaza cu puterea oxigenului activ
  •  dezinfectare activă în numai 10 de minute

 

Un factor important care este neglijat de către multe persoane este curăţarea cu regularitate şi cu grijă a protezei dentare şi o igienă corespunzătoare a cavităţii bucale. Aceasta se va face conform recomandărilor medicului stomatolog de cel puţin două ori pe zi: cel mai bine dimineaţa, după trezire şi seara, înainte de culcare.

După îndepărtarea mijloacelor adezive şi a resturilor de mâncare conform indicațiilor medicului dumneavoastra, se vor folosi Tabletele de curăţare PROTEFIX.

Acestea conţin oxigen activ, neutralizează mirosurile şi curăţă proteza de la sine, asigurând igiena şi prospeţimea necesară.

Reprezintă o completare necesară a igienei orale şi ar trebui folosite cel puțin o dată pe zi.

Ingrediente:

Potassium Caroate, Sodium Carbonate, Citric Acid, Glucose, VP/VA Copolymer, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Mentha Piperita/Mentha Viridis, CI 73015.

Recomandări:

Dizolvați o tabletă de curăţare activă Protefix® într-un pahar cu apă călduță (100-200 ml, la aproximativ 35°C) și așezați proteza sau aparatul dentar imediat în pahar. Proteza sau aparatul dentar ar trebui să fie complet acoperite de soluția de curățare. Curată și împroaspătează în 3 minute, dezinfectează în 10 minute. Curățarea peste noapte este, de asemenea, posibilă. Înainte de așezarea protezei în cavitatea bucală, aceasta se scoate din soluție și se clătește bine sub jet de apă.

R175740

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa

16 alte produse in aceeasi categorie:

chat Comentarii (0)