Suzeta silicon ortodontica pentru somn, marimea 1

781
Culoare
  • Roz
  • Bleu
9,65 lei
cu TVA

 

O gama variata de produse naturale, produse cosmetice si de igiena

 

Livrare rapida din stoc. Lucram cu cele mai rapide firme de curierat din tara.

 

Suport permanent din partea unei echipe dinamice si flexibile

Forma ortodontica, cu forma perfect simetrica, ventilabila, prevazuta cu capac de     protectie. Forma aparatoarei este adaptata varstei bebelusului şi este prevazuta cu orificii      de aerisire pentru a preveni iritarea pielii sensibile a   bebeluşului. Butonul subtire si inelul aliniat previn exercitarea presiunii cand bebelusul este asezat pe burta, atunci cand suzeta ii poate cadea din gurita.

    Deoarece este confectionata din silicon, ea poate fi usor igienizata si sterilizata,   pastrandu-si nealterata forma in timp. De asemenea, este inodora si transparenta, aceste atribute rezistand bine de-a lungul timpului.  Capacul de protecţie cu aplicare rapidă menţine suzeta bebeluşului în stare curată.

Da-ţi suzeta numai sub supraveghere.Nu agaţaţi suzeta de gâtul bebeluşului, întrucât se poate sugruma. Fierbeţi suzeta (5 minute) înainte de fiecare folosire,sau sterilizaţi-o în sterilizatorul cu aburi, şi folosiţi-o dupa ce s-a racit. În cazul nefolosirii după sterilizare, păstraţi-o într-un vas acoperit (mediu steril). Nu înmuiaţi suzeta în substanţe dulci cum ar fi mierea, gem,etc, deoarece pot apare carii. Înainte de fiecare folosire controlaţi calitativ suzeta prin tragere în toate direcţiile de capetele acesteia, pentru a nu fi deteriorată. Nu expuneţi suzeta direct la soare sau altă sursă de căldura.

Culori disponibile: roz / bleu

Forma de prezentare:1 buc/blister

781

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie:

chat Comentarii (0)