Plantur 39 Șampon Phyto-Caffeine special pentru păr fin și delicat

42,40 RON

cu TVA

Citeste mai mult
Dozaj
  • 250 ml
Cantitate

·         Previne căderea părului cauzată de schimbările hormonale pe măsura înaintării în vârstă.

·         Complexul Phyto-Caffeine activează rădăcinile firelor de păr în timpul spălării.

·         Extractul de ceai alb îmbunătățește rezistența.

·         Zincul și niacina sunt factori de creștere importanți pentru sănătatea rădăcinilor firelor de păr

În plus, fito-flavonoidele din ceaiul alb întăresc rezistența scalpului și a foliculilor de păr și îmbunătățesc capacitatea acestora de a se regenera.

Datorită complexului Phyto-Caffeine, puteți preveni căderea părului cauzată de schimbările hormonale pe măsura înaintării în vârstă.

Șamponul activează rădăcinile firelor de păr în timpul spălării.

Mod de utilizare:

Pentru a vă asigura că la rădăcinile firelor de păr ajunge o cantitate suficientă de cafeină, trebuie să lăsați șamponul să acționeze pe scalp 2 minute, de la aplicare până la clătire.

Cafeina poate fi detectată la rădăcinile firelor de păr pe o perioadă de 24 de ore.

Ingrediente:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Laureth-2, Panthenol, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Lauroyl Glutamate, Sodium Chloride, Caffeine, Propylene Glycol, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Parfum, Citric Acid, Sodium Citrate, Hydrolyzed Wheat Protein, Potassium Sorbate, Polyquaternium-7, Camellia Sinensis Leaf Extract, Hexyl Cinnamal, Sodium Benzoate, Zinc PCA, Niacinamide, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben.

 

Test privind penetrarea cafeinei din formula șampoanelor Plantur 39

Desfășurat la Centrul pentru fiziologie experimentală și aplicată a pielii și la Centrul de cercetare clinică pentru fiziologia părului și a pielii al Clinicii Universitare Charité din Berlin.

Informații generale privind studiul și designul acestuia

Pielea este cel mai mare organ al corpului uman. Aceasta este alcătuită din mai multe straturi și numeroase invaginări, așa-numiții foliculi ai firelor de păr, din care cresc periodic firele de păr. Scalpul conține aproximativ 120.000 de astfel de foliculi de fire de păr, care, printre altele, au rol de depozite pentru ingredientele active. În cadrul unui studiu clinic, s-a dovedit în condiții practice, că după o scurtă perioadă de expunere, cafeina favorizează penetrarea în scalp prin acești foliculi și poate fi găsită acolo chiar și după 24 de ore.

Referinta R175895
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa