PARUSAN SET (SAMPON STIMULATOR & TONIC ENERGIZANT)

R178216

ZDROVIT

96,88 lei
cu TVA

 

O gama variata de produse naturale, produse cosmetice si de igiena

 

Livrare rapida din stoc. Lucram cu cele mai rapide firme de curierat din tara.

 

Suport permanent din partea unei echipe dinamice si flexibile

Pachet promo Parusan : Sampon, 200 ml + tonic energizant, 200 ml

 

Caderea difuza a parului este asociata de regula cu tulburarile hormonale (menopauza,  anticonceptionale, sarcina, problemele tiroidiene sau administrarea unor medicamente).

Parusan sampon stimulator este un concentrat de nutrienti care asigura in mod direct aprovizionarea cu substante nutritive concentrate la nivelul scalpului si al radacinii firului de par. Pe langa numeroase ingrediente de calitate superioara (biotina, L-arginina si vitamina E) contine in mod suplimentar un extract conceput special care opreste caderea parului si accelereaza semnificativ cresterea acestuia.

Parusan sampon stimulator pentru femei:

  •     stimuleaza circulatia la nivelul scalpului;
  • favorizeaza hranirea pielii capului cu substante nutritive;
  • opreste caderea parului ai accelereaza faza de crestere a parului.

Utilizare: samponul se aplica pe scalp si se lasa sa actioneze asupra pielii capului timp de 2-3 minute apoi se clateste cu o cantitate mare de apa. Se utilizeaza impreuna cu Parusan Tonic energizant.

Parusan tonic energizant este un concentrat de nutrienti care asigura in mod direct aprovizionarea cu substante nutritive concentrate la nivelul scalpului ai al radacinii firului de par. Pe langa numeroase ingrediente de calitate superioara (biotina, L-arginina si vitamina E) contine in mod suplimentar un extract conceput special care opreste caderea parului si accelereaza semnificativ cresterea acestuia.

Parusan tonic energizant pentru femei:

  •     stimuleaza circulatia la nivelul scalpului;
  • favorizeaza hranirea pielii capului cu substante nutritive;
  •  opreste caderea parului ai accelereaza faza de crestere a parului.

Utilizare: tonicul se aplica usor dupa spalarea parului prin masarea pielii capului. Nu se clateste, se lasa sa se usuce iar parul poate fi coafat in mod obisnuit. Se folosete impreuna cu Parusan Sampon stimulator pentru femei.

ZDROVIT
R178216

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie:

chat Comentarii (0)