Doppelherz aktiv Calciu + Magneziu + Zinc + Seleniu, 30 comprimate

22,90 RON

cu TVA

Citeste mai mult
Cantitate
  • 30 buc
Cantitate

Doppelherz aktiv Calciu + Magneziu + Zinc + Seleniu

Pentru solicitarea organismului

ü  Magneziu (155 mg) si Calciu (400 mg) pentru functionarea normala a sistemelor muscular si osos

ü  Zinc si Seleniu pentru functionarea normala a sistemului imunitar

ü  Plus Vitamina D3 pentru asimilarea si fixarea calciului

Efort sustinut, echilibru complet!

Conditia fundamentala pentru obtinerea starii generale de bine si pentru mentinerea unui nivel ridicat al capacitatii de efort este un aport optim de vitamine si minerale in organism. Suplimentul alimentar Doppelherz® aktiv Calciu + Magneziu + Zinc + Seleniu iti asigura necesarul zilnic de Calciu si Magneziu, doua minerale de importanta vitala de care corpul are nevoie pentru activarea si sustinerea a numeroase procese biologice, dar si oligoelementele Zinc si Seleniu, atat de necesare in reglarea metabolismului.

Calciul este o componenta principala a scheletului, conferindu-i acestuia rezistenta. Magneziul reprezinta un macromineral esential care joaca un rol important in sinteza proteinelor, in metabolismul energetic normal si in functionarea normala a sistemelor nervos si muscular. Seleniul este un oligomineral implicat in functionarea sistemului imunitar si care contribuie la functionarea normala a glandei tiroide. In plus, Seleniul contribuie si la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Actiunea Seleniului este intarita de prezenta Zincului, care contribuie la procesul de diviziune celulara, la sinteza normala de ADN, dar si la mentinerea fertilitatii si reproducerii normale.

Cand este Doppelherz® aktiv Calciu + Magneziu + Zinc + Seleniu potrivit pentru tine?

Cu suplimentul alimentar Doppelherz® aktiv Calciu + Magneziu + Zinc + Seleniu, te bucuri de actiunea benefica a celor doua minerale vitale, Calciul si Magneziul. Mai mult, efectul acestora este intarit de prezenta Vitaminei D3, cu rol de fixare a calciului, dar si de microelementele Zinc, Seleniu si Mangan.

In cazul unei alimentatii neechilibrate sau al unui necesar crescut de substante nutritive, determinat de solicitarea fizica intensa, de un mod de viata nesanatos sau de stres, se recomanda suplimentul alimentar cu comprimate Doppelherz® aktiv Calciu+Magneziu+Zinc+Seleniu.

Prezentare: 30 comprimate

Mod de administrare:

Se administreaza 1 comprimat zilnic, in timpul unei mese, cu suficient lichid, nemestecat.

Atentionari:

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viata sanatos.

A nu se lasa la indemana copiilor mici.

A se pastra in ambalajul original, la temperaturi ce nu depasesc 25°C.

Ingrediente:

Un comprimat contine: Carbonat de calciu, oxid de magneziu, celuloză microcristalină, gumă arabică și croscarmeloză sodică (agenți de încărcare),  ulei de palmier hidrogenat, săruri de magneziu ale acizilor grași și dioxid de siliciu (agenți antiaglomeranți), celuloză pulbere (agent de încărcare), hipromeloză (agent de glazurare), mono- și digliceride ale acizilor grași (emulsifianți), dioxid de titan (colorant), shellac (agent de glazurare), oxid de zinc, talc (agent antiaglomerant), ulei de măsline, sulfat de mangan, polisorbat 80 (emulsifiant), colecalciferol (Vitamina D), selenit de sodiu.

Referinta R175911
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa