Cosinus Spray decongestionant nazal, 60 ml

12,99 RON

cu TVA

Citeste mai mult
Dozaj
  • 60 ml
Cantitate

Ultima oara acest produs a fost adaugat in cos in data de: 2019-07-17

Decongestionant nazal, va ajuta sa eliminati excesul de secretie din caile nazale si sinusale. Acesta contine ingrediente cu actiune de de hidratare si antibacteriana. Formeaza un film pe suprafata mucoaselor, bariera impotriva penetrari substantei alergene, sustine de asemenea procesul natural de vindecare.

Utilizarea regulata ajuta la mentinerea  sanatatii membranelor mucoasei nazale si a sinusurilor.

COSINUS SPRAY, formula se bazeaza pe extracte naturale si uleiuri de plante. Extractul de Chodrus crispus si Beefstaek, ulei de plante sprijina hidratarea naturala a foselor nazale, înmoaie membranele mucoasei si au impact asupra regenerarii naturale a functiilor de aparare a sinusurilor. 

Uleiul de menta aromatic are rol de  auto-curatare a zonelor sinusurilor superioare, de lichefiere a secretiei si elibereaza rapid nasul înfundat, îmbunatatind respiratia. Glicerina hidrateaza si ingrijeste mucoasele iritate. Uleiul de menta, are o actiune antimicrobiana suplimentara.

Nas înfundat cauzat, printre altele de raceli, febra si sinuzita. Iritatii mecanice ale mucoaselor nazale. Asistenta si eficienta in igiena nazala pentru oamenii cu tendinta la infectii recurente si rinita alergica. Acesta poate fi utilizat în scop profilactic la hipersensibilitate ale  mucoaselor nazale si sinusale, aer conditionat, aer uscat, temperaturile ridicate si scazute, alergeni, poluanti si in igiena zilnica a nasului.

Recipient 60 ml

Instructiuni:

Adulti 1-3 doze la fiecare nara.Utilizare 2-5 ori pe zi.Se agita inainte de folosire.

Referinta 226680
Referinte specifice