Lista de produse dupa marca Solgar

Solgar, infiintata in 1947, este unul dintre liderii mondiali de suplimente nutritive de calitate.

Misiunea Solgar este de a oferi consumatorilor cea mai buna calitate, inovatie, suplimente nutritive bazate pe știință pentru a sustine sanatatea si bunastarea.

Centrul ultramodern de productie Solgar este situat în Leonia, New Jersey, intruneste cele mai înalte standarde din domeniu asigurand un control al calității exceptional.

Tara de provenienta: SUA

 • 0 Review(s) 

  Amino 75 veg. caps 30s

  Pret 68,07 lei
 • 0 Review(s) 

  B- 50 COMPLEX VEG.CAPS...

  Pret 51,26 lei

  Vitaminele B, inclusiv Complexul de vitamine B, reprezinta elemente nutritive esentiale pentru eliberarea energiei din alimente, functionarea corespunzatoare a sistemului nervos si pentru mentinerea sanatatii pielii, parului si ochilor. 

 • 0 Review(s) 

  Biotin 1000μg veg. caps...

  Pret 42,85 lei

  Biotina este o enzimă esențială ce contribuie la formarea acizilor grași și la arderea grăsimilor și carbohidraților pentru căldură corporală și energie.

 • 0 Review(s) 

  Capsule vegetale pe bază de...

  Pret 111,86 lei

  Extractul de orez roșu fermentat poate contribui, în mod eficient, la reducerea colesterolului, îmbunătățirea circulației sângelui și a sănătății cardiovasculare. Se recomandă asocierea orezului roșu fermentat cu suplimente pe bază de CoQ10 pentru a reduce potențialele efecte secundare asupra energiei musculare. Produsul poate fi consumat de vegetarieni. 

 • 0 Review(s) 

  Complex Glucozamină MSM...

  Pret 163,60 lei

  O combinație eficientă de hidroclorură de glucozamină, MSM, vitamina C, mangan, extracte de ghimbir și salcie. Asigură substanțe importante în formarea cartilajelor sănătoase, cu acțiune antiinflamatoare și analgezică. Este utilă în caz de osteoartrită. Este o formulă ideală pentru vegani sau persoane cu alergii la crustacee. 

 • 0 Review(s) 

  Dophilus® avansat cu...

  Pret 132,20 lei

  Produsele probiotice SOLGAR sunt de regulă combinații ce includ Lactobacillus acidophilus și Bifidobacterium lactis. Aceste două culturi predomină în diferite zone ale tractului digestiv și sunt rezistente la diferite condiții, fiind importante pentru sănătatea și funcționarea acestuia. Astfel de bacterii intestinale sunt ușor distrus de antibiotice sau anumite tipuri de medicamente, fapt pentru care suplimentarea ne permite să menținem nivelurile corespunzătoare de bacterii „prietenoase” și, în consecință, un nivel ridicat al sănătății.

 • 0 Review(s) 

  Ester-C 500mg 50cps...

  Pret 65,00 lei

  Vitamina C non-acidă ușor absorbabilă/ complex de bioflavonoide.

  Vitamina C este o vitamină antioxidantă esențială sănătății organismului, fiind în special importantă pentru menținerea sănătății pielii. 

 • 0 Review(s) 

  Folate (As Metafolin)...

  Pret 54,50 lei

  Folate (As Metafolin) 400mcg 50 tablete

  Acid folic sub forma de L-metil folat de calciu (Metafolin®) 400μg

  Nu contine zahar, sare, amidon, gluten, produse lactate, conservanti, arome artificiale sau coloranti

  50 tablete

 • 0 Review(s) 

  Folic Acid / Folacin 800μg...

  Pret 34,00 lei

  Folatul, acidul folic sau metilfolatul, lucrează împreună cu vitamina B12 și vitamina C pentru utilizarea proteinelor, având un rol esențial în formarea hemulului, proteina purtătoare de fier din hemoglobină, fapt pentru care se consideră că acidul folic este implicat în formarea celulelor roșii din sânge.  

 • 0 Review(s) 

  Hidroclorura de...

  Pret 91,95 lei

  Rolul biologic primar al glucozaminei în stoparea sau inversarea afecțiunilor degenerative ale încheieturilor pare a se datora în mod direct abilității de a acționa ca substrat esențial și de a stimula biosinteza glicozaminoglicanilor și a fundamentului de acid hialuronic necesare pentru formarea proteoglicanilor întâlniți în matricea structurală a încheieturilor. 

 • 0 Review(s) 

  Magneziu cu vitamina B6 –...

  Pret 56,13 lei

  Magneziu îmbogățit cu vitamina B6, ce susține funcțiile psihologice și nervoase normale și atenuează crampele.

 • 0 Review(s) 

  MSM 1000 mg 60 tabs....

  Pret 64,99 lei

  MSM este o formă de sulf organic, ce se regăsește în mod natural în numeroase alimente dar și în organismul uman. Are puternice proprietăți antioxidante, antiinflamatoare și detoxifiante. Contribuie la menținerea sănătății părului și unghiilor, întărind țesuturile conjunctive. 

 • 0 Review(s) 

  Multivitamine /Multivitamin...

  Pret 53,03 lei

  Formulă completă pe bază de multivitamine și minerale. Aromă naturală de fructe de pădure.

 • 0 Review(s) 

  Pantothenic Acid / Acidul...

  Pret 67,62 lei

  Acidul pantotenic este necesar pentru funcționarea normală a glandei suprarenale, este implicat în formarea anumitor hormoni și substanțe ce acționează în reglarea nervoasă. Este de asemenea esențial pentru formarea acizilor grași, iar ca și coenzimă, participă la utilizarea riboflavinei și la eliberarea de energie din carbohidrați, grăsimi și proteine. 

 • 0 Review(s) 

  Pudră de D-riboză /...

  Pret 194,56 lei

  D-riboza este o componentă esențială a nucleotidelor RNA și DNA, cât și un factor important în procesul de producție al energiei. Un nivel corespunzător de riboză la nivel celular este necesar pentru producerea eficientă de ATP (adenozin trifosfat). Studiile au demonstrat faptul că D-riboza are efecte benefice în funcționarea mușchilor cardiaci și a sistemului muscular, facilitând producerea de energie în tot cuprinsul organismului. 

 • 0 Review(s) 

  Vitamin B1 (Thiamin)...

  Pret 50,00 lei

  Este esențială pentru funcționarea sistemului nervos, iar carența de vitamina B poate cauza beri beri, o boală caracterizată de slăbiciune, paralizie și edem. 

 • 0 Review(s) 

  Vitamin B6 / Vitamina B6...

  Pret 38,88 lei

  Vitamina B6 – Piridoxina – joacă un rol de coenzimă în descompunerea și utilizarea carbohidraților, grăsimilor și proteinelor. Facilitează eliberarea glicogenului pentru energie, din ficat și mușchi. De asemenea, participă la utilizarea energiei în creier și în țesuturile nervoase, fiind esențială pentru reglarea sistemului nervos central.

 • 0 Review(s) 

  Vitamin E liquid /Vitamina...

  Pret 68,06 lei

  Vitamina E joacă un rol esențial în respirația celulară a tuturor mușchilor, în special a celor cardiaci și scheletici.

 • 0 Review(s) 

  Vitamin E+SELENIUM /...

  Pret 75,60 lei

  Vitamina E cu seleniu fără conținut de drojdie reprezintă o sursă naturală de vitamina E sub formă de succinat acid de D-alfa tocoferil în formă uscată și L-selenometionină pentru efecte antioxidante sinergice. Forma de succinat este considerată ca având biodisponibilitate mai ridicată, în cazul persoanelor cu probleme legate de digestia uleiurilor. 

 • 0 Review(s) 

  Vitamina C/Vitamin C 1000...

  Pret 81,77 lei

  Vitamina C este o vitamină antioxidantă esențială sănătății organismului, fiind în special importantă pentru menținerea sănătății pielii.

 • 0 Review(s) 

  Vitamina C/Vitamin C 500 mg...

  Pret 122,47 lei

  Vitamina C este o vitamină antioxidantă esențială sănătății organismului, fiind în special importantă pentru menținerea sănătății pielii. Cunoscută și sub denumirea de acid ascorbic, vitamina C este o vitamină solubilă în apă. 

 • 0 Review(s) 

  Vitamina C/Vitamin C 500 mg...

  Pret 54,80 lei

  Vitamina C este o vitamină antioxidantă esențială sănătății organismului, fiind în special importantă pentru menținerea sănătății pielii. Cunoscută și sub denumirea de acid ascorbic, vitamina C este o vitamină solubilă în apă. 

 • 0 Review(s) 

  Vitamina D3/Vitamin D3 400...

  Pret 34,00 lei

  Forma activă a vitaminei D3 are un rol în activarea a unui număr mare de procese biologice importante, cum ar fi mobilizarea calciului și fosforului din țesutul osos, stimularea formării și a depunerii în oase a fosfatului de calciu, absorbția calciului și fosforului din alimentație, în funcționarea glandelor tiroide și paratiroide, funcționarea sistemului nervos și a celui imunitar. 

  Este considerată de asemenea deosebit de utilă în combaterea simptomelor osteoporozei. 

 • 0 Review(s) 

  Vitamina D3/Vitamin D3 4000...

  Pret 77,80 lei

  Forma activă a vitaminei D3 are un rol în activarea unui număr mare de procese biologice importante, cum ar fi mobilizarea calciului și fosforului din țesutul osos, stimularea formării și a depunerii în oase a fosfatului de calciu, absorbția calciului și fosforului din alimentație, în funcționarea glandelor tiroide și paratiroide, funcționarea sistemului nervos și a celui imunitar.