Afectiune cardiovasculare

Afectiune cardiovasculare

Filtre active

 • Capsule vegetale pe bază de...

  Pret 111,86 lei

  Extractul de orez roșu fermentat poate contribui, în mod eficient, la reducerea colesterolului, îmbunătățirea circulației sângelui și a sănătății cardiovasculare. Se recomandă asocierea orezului roșu fermentat cu suplimente pe bază de CoQ10 pentru a reduce potențialele efecte secundare asupra energiei musculare. Produsul poate fi consumat de vegetarieni. 

 • COENZ Q10 100MG 60CPS

  Pret 68,08 lei

  ZENYTH PHARMACEUTICALS

 • D-RIBOSE 140G

  Pret 85,62 lei

  ZENYTH PHARMACEUTICALS

 • INULOSTIM(Iarba Mare) 30CPS

  Pret 28,71 lei

  VITACARE

 • LUTEINA 30CPS

  Pret 36,56 lei

  VITACARE

 • Mladite de paducel -...

  Pret 15,85 lei

   cardiotonice, coronarodilatatoare si vasodilatatoare la nivelul arterelor periferice, de stimulare a functiei miocardului si tonifiere a peretilor capilarelor, sedative, antioxidante.

 • Mladite de rozmarin -...

  Pret 14,52 lei

   asigura reechilibrarea disfunctiilor hepato-biliare prin actiunea colagog-coleretica, antispastica, contribuie la regenerarea tesutului hepatic, regleaza motricitatea vezicii biliare;

  - stimuleaza circulatia cerebrala si microcirculatia capilara periferica;

  - sustine sanatatea tubului digestiv;

 • Mladite de tuia - Gemoderivat

  Pret 15,85 lei

  Actiune benefica asupra: sangelui, aparatului respirator, parului.

  Proprietati: hemostatice, expectorante si antitusive, usureaza respiratia, stimuleaza cresterea firelor de par.

 • Muguri de porumbar -...

  Pret 15,85 lei

  Actiune benefica asupra: sistemului imunitar, axei hipotalamo-hipofizo-suprarenale, aparatului cardiovascular, intestinului, ochilor.

  Proprietati: imunostimulatoare, de activare a axei hipotalamo-hipofizo-suprarenale, tonice generale, de stimulare a poftei de mancare, antispastice.

 • Muguri de stejar - Gemoderivat

  Pret 15,85 lei

  Actiune benefica asupra: corticosuprarenalei, intestinului, aparatului genito-urinar, aparatului circulator (vaselor sanguine arteriale, capilare si venoase)   

  drenor universal actioneaza in sens reglator, restabilind echilibrul la nivel celular si tisular in unele tulburari functionale ale intestinului, aparatului genito-urinar si aparatului circulator, pentru reglarea tensiunii arteriale.

 • Pudră de D-riboză /...

  Pret 194,56 lei

  D-riboza este o componentă esențială a nucleotidelor RNA și DNA, cât și un factor important în procesul de producție al energiei. Un nivel corespunzător de riboză la nivel celular este necesar pentru producerea eficientă de ATP (adenozin trifosfat). Studiile au demonstrat faptul că D-riboza are efecte benefice în funcționarea mușchilor cardiaci și a sistemului muscular, facilitând producerea de energie în tot cuprinsul organismului. 

 • Radicele de orz - Gemoderivat

  Pret 20,58 lei

  sustine functionarea normala a tractului gastro-intestinal;

  - joaca un rol in functionarea normala a sistemului imunitar si creste capacitatea de aparare naturala a organismului in cazul imunitatii scazute din diverse cauze;

  - contribuie la ameliorarea tulburarilor functionale ale cailor urinare si respiratorii;

  este tonic cardiac si vasoprotector, cu actiune benefica asupra inimii si a vaselor sanguine;

 • Radicele de porumb -...

  Pret 14,52 lei

  accelerare a proceselor reparatorii ale tesutului cardiac, de normalizare a valorilor transaminazei glutamat-oxalacetica (GOT).

  - produs cu valoare biologica complexa, dinamica si unitara care asigura necesarul de substante biologic active in completarea dietei pentru restabilirea activitatii normale a inimii si a circulatiei sanguine la nivelul arterelor coronare;

  - ajuta la ameliorarea unor tulburari ale activitatii muschiului inimii cauzate de reducerea fluxului sanguin prin obstructia unor artere coronare;

 • Tinctura de afin - 50 ml

  Pret 10,82 lei

  sigura un aport bogat de nutrienti si substante bioactive necesar suplimentarii regimului igieno-dietetic pentru mentinerea integritatii functiilor fiziologice ale ochiului si ale sistemului vascular.

 • Tinctura de castan - 50 ml

  Pret 10,82 lei

  asigura un aport bogat de substante bioactive si fitonutrienti in suplimentarea dietei pentru imbunatatirea circulatiei venoase la nivelul membrelor inferioare;

 • Tinctura de levantica - 50 ml

  Pret 10,82 lei

  sustine imbunatatirea functiei cardiace, cu actiune favorabila asupra activitatii inimii, ajuta la normalizarea tensiunii arteriale;

  - contribuie la ameliorarea tulburarilor functionale digestive pe fond nervos;

  - contribuie la inducerea unui somn linistit odihnitor;

 • VITALION 50TBL

  Pret 90,93 lei

  VITALION HRI